COCKTAILS ZIJN LEKKERDER MET FRAMBOCELLA
* Met Strainen bedoelen we dat je de inhoud van je Shake-beker gefilterd in je cocktail glas giet. In je cocktail glas zit dan vers nog niet opgewarmd ijs.
* Met suiker bedoelen we suikersiroop.
Frambocella Mojito
Deze cocktail proeft als alcohol vrij, maar is het dus niet
40 ml Frambocella
3 Frambozen
2 partjes Limoen
1 takje munt
Even stampen met een Mulder
Vullen met crushed ijs
Aftoppen met bruiswater of Sourcy rood
Frambocella Sour
Van deze kan ik niet afblijven
40 ml Frambocella
20 ml Gin
10 ml (of 20 ml) Suiker
(10 ml of) 20 ml sap van verse limoen/citroen
2 verse Framboos
Shaken tot het koud is
Strain over vers ijs
Je kan hier een eiwit schuimlaagje toevoegen
Frambocella Boulevardier
Heavy maar super lekker!
40 ml Frambocella
20 ml Aperol
20 ml Bourbon
Roeren in ijs, dan strainen ofwel filterend gieten over vers ijs
Frambocella Bitter Lemon
Longdrink glas
40 ml Frambocella
IJsklontjes
Bitter Lemon
Zo simpel, zo lekker
Frambocella Allesandro
Dit is net een toetje!
40 ml Frambocella
10 ml Pisco
30 ml Slagroom
Shaken tot het koud is
Strain in een koud Nick en Nora glas
Als je heb nog zoeter wil hebben kan je 10 ml Suiker toevoegen.
Frambocella Martini
Frambocella cocktail in een Martini glas
40 ml Frambocella
20 ml Vodka
50 ml Ananassap
2 verse Frambozen shaken tot koud
Schenk uit in een Martini glas
Frambocella Spritz
30 ml Frambocella
Crushed ijs
Afvullen met Prosecco
Frambocella Pina Colada
30 ml Frambocella
20 ml Malibu (of Rum voor minder zoet)
40 ml Kokosmelk
50 ml Ananassap
2 verse Frambozen
Shaken tot koud
Strain in een Hurricane glas gevuld met chrushed ijs
Frabocella PUUR
Frambocella is ook heerlijk uit koelkast of vriezer met of zonder ijs.
Cocktail specialist nodig in uw bar, voor uw feestje of event? Neem contact met ons op!