COCKTAILS ZIJN LEKKERDER MET FRAMBOCELLA

* Met Strainen bedoelen we dat je de inhoud van je Shake-beker gefilterd in je cocktail glas giet. In je cocktail glas zit dan vers nog niet opgewarmd ijs.

* Met suiker bedoelen we suikersiroop.


Frambocella Mojito

 

Deze cocktail proeft als alcohol vrij, maar is het dus niet

40 ml Frambocella

3 Frambozen

2 partjes Limoen

1 takje munt

Even stampen met een Mulder

Vullen met crushed ijs

Aftoppen met bruiswater of Sourcy rood


Frambocella Sour


Van deze kan ik niet afblijven

40 ml Frambocella

20 ml Gin

10 ml (of 20 ml) Suiker 

(10 ml of) 20 ml sap van verse limoen/citroen

2 verse Framboos

Shaken tot het koud is

Strain over vers ijs

Je kan hier een eiwit schuimlaagje toevoegen


Frambocella Boulevardier


Heavy maar super lekker!

40 ml Frambocella

20 ml Aperol

20 ml Bourbon

Roeren in ijs, dan strainen ofwel filterend gieten over vers ijs


Frambocella Bitter Lemon


Longdrink glas

40 ml Frambocella

IJsklontjes

Bitter Lemon

Zo simpel, zo lekker


Frambocella Allesandro

 

Dit is net een toetje!

40 ml Frambocella

10 ml Pisco

30 ml Slagroom

Shaken tot het koud is

Strain in een koud Nick en Nora glas

Als je heb nog zoeter wil hebben kan je 10 ml Suiker toevoegen.

 

Frambocella Martini


Frambocella cocktail in een Martini glas

40 ml Frambocella

20 ml Vodka

50 ml Ananassap

2 verse Frambozen shaken tot koud

Schenk uit in een Martini glas


Frambocella Spritz


30 ml Frambocella

Crushed ijs

Afvullen met Prosecco


Frambocella Pina Colada


30 ml Frambocella

20 ml Malibu (of Rum voor minder zoet)

40 ml Kokosmelk

50 ml Ananassap

2 verse Frambozen

Shaken tot koud

Strain in een Hurricane glas gevuld met chrushed ijs


Frabocella PUUR


Frambocella is ook heerlijk uit koelkast of vriezer met of zonder ijs.



Cocktail specialist nodig in uw bar, voor uw feestje of event? Neem contact met ons op!